Hollandse Peper is in 1999 opgericht door Sven Pinck, een geschoolde HR-professional met een bedrijfsmatige focus en met uitgebreide ervaring op operationele, beleidsmatige en leidinggevende HR functies in het bedrijfsleven, zoals onder andere IdtV, Akzo Nobel, ZwitserLeven, Aga Gas, Ordina, Kluwer, RTL Nederland, Oilily, British American Tobacco Group, MarcCain, Mister B en Postnl. Sven Pinck is een echte gepassioneerde en gedreven ”Partner in Crime” voor de ondernemer, directies en managers, maar ook voor de medewerkers!

Voor alle diensten waar Hollandse Peper in voorziet, wordt aan de hand van een intakegesprek geïnventariseerd welke vragen en behoeften er zij bij de potentiële opdrachtgever. Vervolgens wordt een voorstel opgesteld waarin duidelijke afspraken staan met heldere tijdsbepalingen. Hollandse Peper zal wanneer de opdracht begonnen is tussentijds evalueren en verslag doen om de vinger aan de pols te houden om zo de verwachtingen van opdrachtgever en opdrachtnemer te kunnen managen.

Wil je meer weten over Hollandse Peper of onze methode? Laat je telefoonnummer of emailadres achter door deze link te volgen. Zo komen we snel met elkaar in contact.